Vila Best View Din Straja - BOX OFFICE AT THIS YEARS

Vila Best View Din Straja

Vila Best View Din Straja. Pensiunea daiana, straja [hd] / impresii, păreri. Oaspeții sunt invitați să viziteze biserica sfintei femei mirostite lupeni la 4 km de aici.

Vila Best View Straja iTurist.ro
Vila Best View Straja iTurist.ro from iturist.ro

Caldura vilei si serviciile ireprosabile va asteapta sa petreceti clipe de neuitat pe meleagurile noastre. Strada straja, nr.1 , straja (hunedoara) , romania , 335600. Comentarii publicate pentru vila best view din lupeni straja sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site.

Inchiriere Echipament Sportiv (Schiuri, Snowboarduri, Saniute) Scoala De Schi.


Cu 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente (capacitate totala 16 locuri ). Pensiunea ofera turistilor 20 de locuri de cazare in camere de 2 si 3 locuri dotate corespunzator. Comentarii publicate pentru vila best view din lupeni straja sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site.

Strada Straja, Nr.1 , Straja (Hunedoara) , Romania , 335600.


Situata la limita dintre padurea de brad si golul aplin, vila platoul soarelui va. Vila nu este încă stelată fiindcă abia au deschis în acest sezon, însă vor obține lejer 4 stele. Vila alpin dispune de 60 locuri de cazare cu un confort de 3 stele.

Very Hot Into The Rooms, The Staff Very Friendly, They Solved As Much It Was Possible Our Request.the Food Was Excelent, The Possition For Ski Facilities Was Great


Cu 7 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente si o camera tripla (capacitate totala 25 locuri ). Este o constructie noua, amplasata la 50m de partie. Snowtubing (sanius cu colaci) tabere (de schi, de aventura, de sanatate pentru copiii supraponderali)

Informaţii Complete Despre Best View Straja Din Lupeni, Zona De Agrement Straja, Trupul 2.


Vile straja cazare la vile din straj. Vila best view, unde am locuit, nu e deloc reprezentativă pentru straja, fiindcă aproape totul este perfect. Vila best view straja, situata in imediata vecinatate a schitului straja si la doar 50 m de partia constantinescu (de la care aveti acces la celelalte partii de schi), vine in intampinarea dvs.

Vile Lupeni Straja, Trup 2, Nr 95.


Oferte excelente pentru camerele hotelului vila. Vila best view straja, situata in imediata vecinatate a schitului straja si la doar 50 m de partia constantinescu (de la care aveti acces la celelalte partii de schi), vine in intampinarea dvs. Construită în 1999, proprietatea se află la doar 1,1 km de telescaunul vf.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel